tisdag 15 mars 2011

Långpromenad



Hejhej!


Som ni vet har jag varit lite sjuk... Men nu är det bra igen! När jag vaknade upp i morse mådde jag fortfarande lite illa från gårdagens migrän och mamma sa att jag hade varit varm innan jag vaknade. Så ja, fick stanna hemma idag med Klara som också hade feber och ont i halsen. Såg lite på film och klipp från Youtube. Så det var en riktig lat dag!


Men till något helt annat kom jag precis hem från en långpromenad med Nicole, men vi gick mest runt i cirklar och så men vi var nog ute i 40 minuter. Pratade om en massa saker. Från katastrofen i Japan till hur ofta vi var sjuka, haha! Fråga mig inte ? ;) Men det är iallafall sjönt att prata ut en massa!


Som ni såg i Nicoles förra inlägg så kommer vi göra om bloggen helt i övermorgon tror jag. Det ska bli en riktig modeblogg nu! Det heter ju:Nicoleochfilippasmode.blogspot.com. Och då måste det ju handla mer om det också. Men vi diskuterar allt det på Torsdag hur vi ska göra. Om vi kanske någon gång i veckan kör veckans trend eller något helt annat!


Det var väl allt. Eller inte allt försöker både hitta en snygg bikini och ett par converse nu till våren! Jag får väl fråga Nicole om lite hjälp! :D


Men jag tänker mig något sånt här:




Blev lite stora bilder men skit samma...
//Filippa

2 kommentarer:

  1. Hej, det är michelle igen!
    jag tycker att det är riktigt dåligt att ni inte
    svarar på kommentarer eller skriver var ni har hittat kläderna ni lägger upp på bloggen.
    Tänk på det!

    SvaraRadera
  2. Oj förlååt ! Har inte sätt kommentarerna!
    Spg just att det är många har kommenterat!:S
    Vi ska skriva var dom kommer ifrån!

    SvaraRadera